RADU MAZARE este AUDIAT la sediul DNA din Capitala

RADU MAZARE, primarul orasului Constanta, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Capitala acolo unde va fi AUDIAT de procurorii DNA.

La intrarea in sediul institutiei, RADU MAZARE le-a spus jurnalistilor ca nu cunoaste faptul pentru care a fost CITAT de procurorii DNA, insa ca va vorbi despre acest lucru la plecare. Totodata, edilul de la malul marii s-a folosit de acest prilej pentru a-l ATACA, din nou, pe presedintele TRAIAN BASESCU.

Citeste si: Radu, MAZAREA discordiei dintre Basescu si Ponta

“Eu sunt ca un soldat sovietic in Afganistan, ma lupt cu TRAIAN BASESCU inca din 2005. DNA este arma lui BASESCU, cel care vrea sa inchida gura oamenilor asa cum facea Ceausescu inainte de 1989”, a declarat RADU MAZARE jurnalistilor.

RADU MAZARE a vorbit si despre plangerea penala facuta de senatorul GABRIELA VRANCEANU FIREA pe numele lui TRAIAN BASESCU. “GABI FIREA este o luptatoarea adevarata si prin acest gest curajos la adresa lui TRAIAN BASESCU le-a dat o lectie multor mormoloci din politica”, a spus MAZARE.

Citeste si: RADU MAZARE afla in Vinerea Mare daca va fi cercetat in libertate. Uite unde vrea sa mearga la Inviere!

Sursa foto: ziuaconstanta