RADU MAZARE este DISTRUS! ANI a gasit o parte din AVEREA fostului edil ASCUNSA in ISRAEL

RADU MAZARE, fostul primar al Constantei, este distrus dupa ce inspectorii ANI au dezvaluit ca au gasit o parte din averea acestuia in ISRAEL! Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta intr-un comunicat ca a gasit suma de 779.057 euro in conturile din ISRAEL ale lui RADU MAZARE, bani care nu apareau in declaratiile de avere ale fostului primar de Constanta. Banii au fost gasiti intr-un cont din Netanya. ANI a cerut Comisiei de cercetarea a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta sa extinda controlul asupra lui RADU MAZARE in privinta AVERII SALE.

Comunicatul integral al Agentiei Nationale de Integritate (ANI):

Agentia Nationala de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta extinderea actiunii de control cu privire la diferenta nejustificata intre averea dobandita si veniturile realizate de catre RADU STEFAN MAZARE, avand in vedere suma identificata de inspectorii de integritate, in cuantum de 779.057 euro, reprezentand mai multe depozite intr-un cont deschis de catre acesta la o unitate bancara de pe teritoriul statului Israel, sucursala Netanya.

CITESTE SI: STENOGRAME: DECEBAL FAGADAU S-A DEZIS DE MAZARE INSA INTERCEPTARILE DNA IL CONTRAZIC

De asemenea, depozitele bancare in cuantum de 779.057 euro nu au fost mentionate in declaratiile de avere completate de catre RADU STEFAN MAZARE in perioada 2008-2012.

Precizam ca aceasta suma cu caracter nejustificat a fost identificata in acelasi dosar in care Agentia Nationala de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe langa C.A. Constanta,  inceperea actiunii de control cu privire la o diferenta nejustificata in cuantum de 137.570 Euro si 143.818 Lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar (iunie 2008 – mai 2015) de catre RADU STEFAN MAZARE.

CITESTE SI: DNA AR FI DISPUS PRELUNGIREA CONTROLULUI JUDICIAR IN CAZUL LUI RADU MAZARE

Astfel, in urma datelor si a informatiilor transmise de institutiile competente pana in prezent, diferentele cu caracter nejustificat raportate la averea dobandita si veniturile realizate de catre RADU STEFAN MAZARE totalizeaza 916.627 euro si 143.818 Lei.

Sursa foto: ziua de constanta