RADU MAZARE forteaza iesirea din “BECIUL DOMNESC”

Primarul suspendat al municipiului Constanta, RADU MAZARE, va afla joi daca ramane in AREST PREVENTIV. Saptamana trecuta, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i-au prelungit lui RADU MAZARE sederea in „BECIUL DOMNESC” cu inca 30 de zile,la solicitarea procurorilor DNA.

RADU MAZARE a fost ARESTAT PREVENTIV  in data de 2 aprilie si atunci a fost emis un MANDAT de ARESTARE PREVENTIVA si pentru prietenul sau, omul de afaceri SORIN STRUTINSKY.

 CITESTE SI: RADU MAZARE ramane in AREST PREVENTIV

RADU MAZARE se afla in AREST PREVENTIV din data de 2 aprilie, el fiind cercetat pentru trei infractiuni de LUARE de MITA, doua de CONFLICT de INTRESE si ABUZ in SERVICIU.

Potrivit DNA, in perioada 2006-2009, RADU MAZARE, cu ajutorul lui SORIN STRUTINSKY, a solicitat si primit aproximativ 2 milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare dezvoltarii unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intentionau sa le dezvolte in CONSTANTA.

CITESTE SI: CONSTANTA: STRUTINSKY va fi JUDECAT in AREST la DOMICILIU pentru TRAFIC de INFLUENTA 

Procurorii DNA au constatat ca, in ambele cazuri, au fost obtinute foloase atat pentru sine, prin societatea pe care o controla si cu care RADU MAZARE s-a aflat in raporturi comerciale in ultimii 5 ani, inainte de comiterea faptei, cat si pentru SORIN STRUTINSKY.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro