Radu Mazare isi va anunta demisia curand de la Primaria Constanta: Nu ma intrebati ce inseamna curand

Radu Mazare isi va anunta demisia curand: Nu ma intrebati ce inseamna curand

Radu Mazare a declarat, miercuri seara, ca intentioneaza sa demisioneze curand de la Primaria Constantei, dar si de la partid, adaugand insa ca nu poate spune ce inseamna “curand”. Radu Mazare a facut aceasta declaratie cand a ajuns la Constanta de la Bucuresti.

“Da, foarte clar si romaneste, as vrea sa-mi dau demisia si vreau sa fac lucrul asta curand. Nu ma intrebati ce inseamna curand, daca intr-o zi, doua, dar este o chestiune cred eu de saptamani, de luni. Acelasi lucru vreau sa-l fac si de la partid. Pai ce, sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti, sa ma dea afara fiindca ma ancheteaza un procuror? Pai uite cum m-a anchetat procurorul, m-a si bagat la beci de doua ori, dupa care am venit sa vorbesc cu voi.

Citeste si: RADU MAZARE, LA AREST PENTRU A-SI LUA LUCRURILE: MA RETRAG DIN POLITICA, M-AM SATURAT SA STAU CU GEANTA LA USA; SUNT O TINTA, UN TROFEU

asta e motiv sa ma dai afara din partid? Eu stiu ca cu totii suntem nevinovati pana la o hotarare definitiva. Dar… sa ramana domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor si eu sa raman cu viata mea. Am si eu dreptul la viata mea”, a afirmat primarul Radu Mazare, lider al organizatiei judetene a PSD.

Marti seara, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitiei au respins solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut in arestul Politiei Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum si doua infractiuni de conflict de interese.