RADU MAZARE, RETINUT de procurori. Edilul a iesit INCATUSAT din sediul DNA

Primarul Constantei, RADU MAZARE, a venit luni la pranza la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori.

UPDATE 20.11: RADU MAZARE a fost retinut de procurori pentru 24 de ore. El a iesit incatusat din sediul DNA si a fost urcat intr-o masina pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei.

Intrebat pentru ce a fost retinut, RADU MAZARE a spus ca pentru contracte la o televiziune la care el nu mai este actionar.

Potrivit postului B1 TV, RADU MAZARE este implicat intr-un nou dosar.

Inainte de a intrat in sediul DNA, RADU MAZARE a declarat ca a fost chemat in legatura cu o sesizare a de incompatibilitate facuta de Agentia Nationala de Integritate (ANI).   

“Astazi am fost chemat in reclamatia pe care mi-a facut-o ANI si domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu stiu ce acuzatii mi se vor aduce. A mai fost facuta o reclamatie similara in 2009, am fost anchetat, atunci au spus ca totul e in regula, acum, probabil pe aceeasi reclamatie, imi vor fi aduse alte acuzatii. Nu stiu ce anume”, a spus RADU MAZARE.

Citeste si: PNL i-a pregatit un contracandidat surpriza lui RADU MAZARE la Primaria CONSTANTA

RADU MAZARE a explicat ca acest caz are legatura cu faptul ca TV Neptun si ziarul Telegraf au castigat unele licitatii la Primaria Constanta. “Are legatura cu faptul ca TV Neptun si ziarul Telegraf au castigat niste licitatii unde la ele este actionar Strutinski si eu sunt actionar cu Strutinski la hotelul Flora, am mai spus lucrul asta de mai multe ori. Si la momentul respectiv, in 2009, cei de la ANI au considerat ca este conflict de interese, au cercetat, procurorii au spus ca nu este, acum iar mi s-a facut o reclamatie pentru acelasi motiv”, a spus RADU MAZARE.            

Primarul Constantei a mai afirmat ca venit cu bagajul pregatit, pe motiv ca “nu se stie niciodata” si “in viata e bine sa fii pregatit pentru orice”.

Astfel, RADU MAZARE si-a adus cu el haine de schimb, mancare, o carte, dar si o cruce.

Citeste si: RADU MAZARE ESTE AUDIAT LA DNA CONSTANTA

“Sunt pregatit, eu de zece ani sunt pregatit pentru orice. In viata e bine sa fii pregatit pentru orice. Eu stiu ceva, m-a invatat viata: in viata daca faci bine, bine primesti, daca faci rau, rau primesti. Eu am facut numai bine. Am treninig, am o carte, am o cruce, am si ceva mancare”, a spus RADU MAZARE.

Ultima oara cand a fost audiat la DNA, RADU MAZARE a petrecut 24 de ore in arestul Politiei Capitalei, “beciul domnesc”, asa cum l-a denumit acesta.

Sursa foto: adevarul.ro