RADU MAZARE luat in vizor de ANI. Fostul primar nu poate JUSTIFICA SUME IMENSE de BANI

RADU MAZARE se afla inca o data in atentia autoritatilor. Agentia Nationala de Integritate (ANI) a emis un comunicat de presa prin care a informat ca s-a constatat existenta unor diferente nejustificate, in cuantum de 137.570 Euro si 143.818 Lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar (iunie 2008 — mai 2015) de catre fostul Primar al Municipiului Constanta.

Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre RADU STEFAN MAZARE in perioada iunie 2008 — mai 2015.

RADU MAZARE a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, se arata in sursa citata.

Dupa informarea acestuia cu privire la existenta unor diferente nejustificate intre averea dobandita si veniturile realizate, fostul primar al Constantei nu a depus niciun punct de vedere in acest sens. ANI a precizat ca a transmis in atentia persoanei evaluate nu mai putin de sase solicitari de a prezenta date sau informatii relevante.

Fostul edil al Constantei se afla in acest moment in arest preventiv intr-un dosar in care este condamnat de CORUPTIE. MAI MULTE DETALII AICI. 

 *sursa foto: libertatea.ro