RADU MAZARE: Ma duc pe mare sa ma linistesc. NU MA MAI INTERESEAZA POLITICA

 RADU MAZARE, fostul primar al Constantei, s-a prezentat in aceasta dimineata la Curtea Suprema, pentru a stabili programul controlului judiciar. Acesta a declarat, la intrarea in instanta judecatoreasca, faptul ca nu il mai intereseaza politica, urmand ca toata vara sa se linisteasca pe mare.

CITESTE SI: RADU MAZARE a fost ELIBERAT din arest preventiv

”Doua sentimente m-au incercat toata perioada asta. Unul de nedreptate si altul de neputinta. Imi pierdusem speranta si nu ma asteptam sa fiu repus in libertate. Ma duc pe mare sa ma linistesc. NU MA MAI INTERESEAZA POLITICA”, a declarat fostul edil al Constantei. Acesta a mai declarat ca primul lucru pe care l-a facut cand a iesit din arest a fost sa ISI SUNE MAMA si ca apreciaza faptul ca iubita lui a stat mereu alaturi de el in aceasta perioada. 

Reamintim ca Radu Mazare s-a aflat in arest pentru ca, in perioada 2006 — 2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare dezvoltarii unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intentionau sa le deschida in Constanta.