RADU MAZARE: Nu sunt tentat de functia de presedinte PSD

Radu Mazare, primarul Constantei, a declarat joi ca nu il tenteaza functia de presedinte al PSD si considera ca nu este oportuna discutia despre tandemul Liviu Dragnea – Sebastian Ghita la conducerea partidului.

“Nu ma tenteaza functia de presedinte al PSD. Daca ma tenta, ma tenta functia de presedinte al statului si as fi candidat”, a declarat Radu Mazare, prezent joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

CITESTE SI: Radu Mazare RENUNTA la “Carnavalion”

Intrebat ce crede despre tandemul Dragnea-Ghita, Radu Mazare a spus: “Nu mi se pare oportun sa discutam acum despre tandemul Ghita-Dragnea, nu m-a interesat, nici nu ma preocupa, dar in principiu e in regula”, a spus Radu Mazare.

In legatura cu punerea sub acuzare a lui Viorel Hrebenciuc, Mazare a precizat ca ridica semne de intrebare faptul ca judecatorii “terfeliti” implicati in acest caz nu au fost arestati, ci sunt cercetati sub control judiciar.

CITESTE SI: Radu Mazare contesta CONTROLUL JUDICIAR

Radu Mazare a venit joi la ICCJ, unde se va judeca cererea sa de revocare a masurii controlului judiciar impusa impotriva lui in dosarul in care este acuzat de coruptie in legatura cu construirea cartierului “Henri Coanda”.

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro