Radu Mazare s-a distrat de ziua lui in clubul Le GaGa din Mamaia, inaugurat de Botezatu. VIDEO

Primarul de Constanta, Radu Mazare, a implinit  pe 5 iulie varsta de 45 de ani. In stilul caracteristic, edilul de la malul marii a facut o petrecere pe cinste in clubul Le GaGa din Mamaia, inaugurat de Catalin Botezatu.

Printre invitati s-au numarat Catalin Botezatu, Irinel Columbeanu, Cristi Borcea sau Adelina Pestritu, dar si o gramada de fete frumoase, care au incins atmosfera in cel mai nou club de fite din Mamaia.

Clubul Le GaGa a venit si cu un concept nou: doua animatoare i-au delectat pe tinerii dornici de distractie intr-o piscina, cu serpi in jurul gatului.

Ce-si doreste Radu Mazare de ziua lui? “Sanatate, e tot ce-mi doresc, restul le rezolvam”.

Desi preturile spun altceva, designerul Catalin Botezatu sustine ca Le GaGa nu este un club pentru cei cu dare de mana: “Nu este un club doar pentru cei cu bani, este un club in care pot veni toti cei care vor sa simta bine”.

Radu Mazare s-a nascut pe 5 iulie 1968, in Bucuresti. Primarul Constantei a absolvit in 1991 Institutul de Marina din Constanta, specializarea Electromagnetica, dar si-a luat diploma abia dupa cinci ani.

Participant la Revolutia din 1989, Mazare a fost in perioada 23.12.1989 – februarie 1990 lider al Ligii Studentilor din cadrul Institutului de Marina Civila. Ulterior a fondat publicatia Contrast, unde a fost si redactor sef, apoi, in 1992 a pus bazele cotidianului Telegraf. Din acelasi an este membru-asociat al holdingului Conpress, impreuna cu alti parteneri.

In 1997 a demisionat din PD, iar un an mai tarziu a fondat postul de radio Neptun in cadrul companiilor la care a detinut actiuni, in calitate de coordonator al departamentului mass-media. Din 2003 Mazare este Presedintele PSD Constanta. In 2008 a candidat pentru a treia oara la Primaria Municipiului Constanta, castigand un nou mandat cu 69% din voturi.

Foto-Video: RTV