MAZARE la iesirea de la CURTEA SUPREMA: Il felicit pe Basescu. Dupa declaratiile lui, ma mai gandesc daca demisionez sau nu.UPDATE

RADU MAZARE, primarul orasului Constanta, a ajuns, miercuri dimineata, la sediul Curtii Supreme. RADU MAZARE trebuie sa-i convinga din nou pe magistrati ca nu trebuie sa fie arestat, dupa ce DNA a contestat decizia de lasare in libertate a edilului Constantei. RADU MAZARE este acuzat de  LUARE de MITA si ABUZ in SERVICIU, in dosarul in care este vizat si apropiatul lui, omul de afaceri SORIN STRUTINSKY.

UPDATE 18:20:  Edilul Constantei a declarat, miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema ca a savurat declaratiile fostului presedinte Traian Basescu conform carora se fac abuzuri in justitie. Mazare a declarat ca Basescu „incepe sa ii spuna sistemului pe nume”.

DNA ma controleaza si ma verifica din februarie 2005 la aceasta modalitate la care am vazut si am constat cu stupoare si cu placere, am vazut declaratiile lui Basescu de azi-noapte pe care nu pot sa spun ca nu le-am savurat pentru ca vorbea cum vorbesc eu de 10 ani si il si  felicit, in care spunem ca e comanda politica, l-am vazut vorbind  ca ne baga pe la beciuri si asteapta sa saunem ce vor procurorii. Ma, cum au facut aia denunt exact in ziua in care s-au dus sa ridice documente? Ce au facut din 2007 pana in 2015? Citeste denuntul si vezi ca spune: n-am vorbit cu Mazare, n-am vorbit cu nimeni de la firma (..) Eu nu sunt turnator, nu fac parte din cei 3 milioane de turnatori despre care vorbea Basescu ca le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt barbat”, a declarat Mazare. 

Cu privire la declaratia despre demisia din functia de primar al Constantei, dar si din PSD, RADU MAZARE a spus ca se mai gandeste, mai ales dupa declaratiile fostului presedinte Traian Basescu.

E, uite, ma mai gandesc, mai ales dupa ce l-am vazut ca onor Basescu a trecut in partea hastalalta si ca incepe sa ii spuna pe nume sistemului (..) Uite asa, ma gandesc, nu am spus ca ma razgandesc”, a continuat Mazare.

Instanta Suprema a judecat, miercuri, contestatia DNA privind lasarea in libertate a lui Radu Mazare.

UPDATE 14.19: Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie solicita, din nou, ARESTAREA PREVENTIVA a primarului RADU MAZARE in dosarul in care edilul din Constanta este acuzat de LUARE de MITA, direct si indirect, pentru facilitarea constructiei unui MALL in orasul de la malul Marii Negre.

RADU MAZARE a venit pregatit cu o geanta plina de documente pe care le va prezenta in fata instantei si care, spunea el, reprezinta dovada nevinovatiei sale. RADU MAZARE a declarat ca spera ca va avea parte de judecatori rabdatori si intelegatori pentru ca el are toate argumentele ca nu este vinovat. 

CITESTE SI: RADU MAZARE: Mi-am dat DEMISIA din toate functiile detinute in PSD. Pana la vara nu voi mai fi primar 

”Am documente. Alte documente decat cele depuse acum doua saptamani, cand instanta a spus ca am documente si DNA nu are probe. Din documente rezulta ca tarifele la prestatiile de gunoi din Constanta sunt sensibil mai mici decat din alte orase din Romania.”, a declarat RADU MAZARE jurnalistilor in timp ce le arata documentele amintite.

Decizia care va fi luata miercuri de magistratii Curtii Supreme va fi definitiva. 

CITESTE SI: RADU MAZARE, urmarit PENAL pentru vanzarea unor TERENURI din Mamaia 

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro