Radu Mazare sare in apararea lui Nicusor Constantinescu: Acuzatiile sunt caraghioslacuri

Radu Mazare are convingerea ca Nicusor Constantinescu este nevinovat! Presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost ridicat astazi cu scandal de catre DNA, desi, sustine primarul de la malul Marii Negre, este”foarte bolnav” si trebuia “sa faca o operatie in America”.

“E inadmisibil ce se intampla, Nicusor Constantinescu a aratat analizele medicale facute in Germania acum doua saptamani. E foarte bolnav. Avocatul i-a zis procurorului ca Nicusor trebuie sa plece de urgenta sa faca o operatie in America, i-a zis si unde si cum, e o problema de viata si moarte. Procurorul a zis bine, iar apoi a scris in referatul in care i se interzice parasirea tarii ca Nicusor Constantinescu a vrut sa fuga in America”, a spus Radu Mazare, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

“Oricum, acuzatiile de acolo sunt caraghioslacuri. E intr-un dosar cu mine, cu terenuri, unde suntem acuzati ca am fi furat peste 100 de milioane de euro. Bazaconii, ca a plantat pomii de la statiunea de cercetare, ca a plantat pomi fructiferi. Nimic serios. Eu va zic. Romania e condusa de servicii, de securisti, ceea ce era Securitatea in timpul lui Ceausescu e procuratura acum. Nu stiu ce au cu Nicusor, ce au si cu mine, procurorii actioneaza la ordin, sunt santajati, sunt pusi prin intermediul Serviciilor”, a adaugat Mazare.