Radu Mazare, scenariu SOCANT: Vor sa ma asasineze!

Radu Mazare a facut, astazi, o declaratie socanta! Primarul Constantei sustine ca milionarii din portul Constanta au pus la cale asasinarea sa! Scenariul incredibil ar urma sa se desfasoare in Madagascar, acolo unde Mazare urmeaza sa isi petreaca sarbatorile de Paste.

”Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atat de mari, incat am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine, vizand eliminarea mea fizica. (…) Eu nu sunt un tip care sa ascult zvonuri, dar in orice caz daca se intampla ceva, apropiatii mei stiu exact despre cine este vorba si cum ar urma sa se intample, daca Doamne fereste se va intampla ceva.

Nu pot sa spun care dintre milionarii din port ar fi tocmit niste oameni pentru asa ceva, pentru ca nu vreau sa acuz oamenii degeaba. (…) Dar vreau sa trag semnalul de alarma ca am auzit asta. Daca se va intampla asta, atunci lucrurile vor iesi la iveala”, a spus primarul Constantei, la finalul unei sedinte a Consiliului Local Municipal, conform Romania Tv.

Citeste si: Mazare, dezinteresat de candidatii PSD la europarlamentare: Ce atata campanie?!

Radu Mazare a precizat ca are informatii conform carora asasinii platiti ‘vor pleca prin Capetown’. Desi au aparut aceste zvonuri, prmarul Constantei va pleca, totusi, peste cateva zile in Madagascar in vacanta planificata.

”O sa-mi iau masuri suplimentare de protectie, ca nu sunt nici eu un fraier. (…) Este o tara cu potential de risc, nu e o tara structurata cu institutiile statului la fel ca in Europa sau America de Nord sau ca Asia dezvoltata. (…) O consider o amenintare, desi eu nu plec urechile la zvonuri, dar nu poti sa nu-ti pui un semn de intrebare cand stii ca in astfel de tari se poate intampla asa ceva. (…) Am facut acest anunt public.(…) In astfel de tari nu exista ambasada a Romaniei, nu am pe cine anunta. (…) Nu stiu daca am calitate sa solicit ajutorul serviciilor secrete pentru asa ceva”, a mai spus Radu Mazare.