RADU MAZARE si-a deblocat conturile printr-un memoriu catre premier si ANAF: Le-am spus ca e un abuz

Primarul Radu Mazare, caruia in vara ii fusesera blocate conturile din cauza amenzilor primite de Primaria Constanta, spune ca i-au fost deblocate conturile, el sustinand ca a facut un memoriu catre premier si catre seful ANAF, explicandu-le ca s-a facut un abuz.

Intrebat marti, inainte de a intra in sediul Politiei Constanta, daca mai are conturile blocate, Radu Mazare a raspuns: “Nu, nu mai sunt. Cred ca de vreo doua saptamani, daca am gura mare. Nu am castigat in instanta, ti-am spus ca am facut un memoriu catre primul-ministru, catre seful ANAF. Le-am explicat faptul ca este un abuz in opinia mea ceea ce se intampla si la un moment dat le-au deblocat. Nu am avut o discutie cu cel de la ANAF, din Constanta, nici nu stiu cum il cheama, ca nu l-am pus eu”.

El a mai spus ca procesul sau cu ANAF continua pana cand instanta va da o decizie definitiva in acest caz.

Citeste si: Dosarul “Injuratura lui MAZARE” este pe rol la sectia urmarire PENALA si CRIMINALISTICA

Radu Mazare anunta, in luna august, ca ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea a 700.000 de lei, banii provenind din amenzile judiciare incasate de Primarie in procesele pe care le are cu cetateni sau societati din Constanta.

“Am toate conturile blocate pentru toate amenzile judiciare pe care le-a primit Primaria de-a lungul sutelor si miilor de procese in care se judeca cu diversi cetateni ori societati. Mi-a fost pus sechestru de catre domnii de la ANAF, mie personal”, declara Mazare in luna august.

Primarul Constantei spunea ca este pentru a doua oara cand i se intampla acest lucru, prima data contestand si castigand in instanta ridicarea popririlor.

CITESTE SI: DNA il acuza pe Radu Mazare de presiuni asupra justitiei. Vezi declaratiile lui Mazare facute la Congresul PSD. VIDEO