RADU MAZARE spune ca nu stie nimic despre PERCHEZITIILE din Constanta

Primarul Constantei, RADU MAZARE, a declarat, marti, ca nu stie nimic despre cele trei perchezitii facute in municipiu de procurorii DNA, in dosarul in care edilul este acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Primarul RADU MAZARE s-a prezentat marti, in jurul orei 12.00, la sediul Politiei Judetene Constanta, aceasta fiind una dintre conditiile cercetarii in libertate sub control judiciar.

El a fost intrebat de jurnalisti daca stie ceva despre perchezitiile facute de procurorii anticoruptie in Constanta.

Citeste si: PERCHEZITII LA CONSTANTA, mai multi directori sunt vizati de descinderi. UPDATE

“Ce sa stiu? Intrebati procurorii, ei stiu. Nu stiu nimic, poate sa verifice, vor fi intr-o verificare continua pana la alegerile prezidentiale. Nu stiu ce vor sa gaseasca. Pe mine ma intrebi ce vor sa gaseasca, de ce nu ii intrebi pe ei ce vor sa gaseasca? Ce sa-ti raspunsd. Tu ma intrebi pe mine ce fac procurorii, ce fac mascatii in tara romaneasca ? Intreaba-i pe ei. De unde sa stiu de perchezitii, eu m-am dat cu zmeul ieri (n.r. – luni). Ieri m-am dat cu zmeul, alaltaieri am fost cu bicicleta, crezi ca am informatori printre aia de la DNA, eu nu umblu cu de-astea, Servicii, dedesubturi”, a declarat RADU MAZARE, marti, inainte de a intrat in sediul IPJ Constanta, citat de Mediafax.

Edilul a mai spus ca a petrecut Pastele facand sport.

Citeste si: RADU MAZARE: Pana la aflarea DECIZIEI am si DANSAT, o carte care m-a calauzit in viata e “Zorba Grecul”

“M-am dat pe lacuri, pe balti, inspre Periboina. M-am dat o ora si jumatate, senzatie a fost, a fost prima oara cand m-am dat cu zmeul anul asta. La mine Pastele nu a insemnat niciodata o bucurie a burtii. Mi-au facut cozonaci, dar asta nu inseamna ca am indesat in mine atata cozonac. Cred ca e mai mult o bucurie spirituala. Stiti ca nici de Craciun, nici de Paste, nu sunt de asta sa mananc foarte mult”, a afirmat RADU MAZARE.

Intrebat de jurnalisti care este stadiul lucrarilor in statiunea Mamaia in contextul MINIVACANTEI DE 1 MAI, edilul a mentionat: “Lucrarile sunt in toi. Eu am fost alaltaieri in plimbare pe faleza, mare parte din faleza intrata in aceasta reparatie capitala va fi la stadiul de beton. Vor mai fi portiuni unde intr-adevar o sa fie zone pietruite, dar nu sunt in partea de nord unde se axezeaza turistii care vin cu distractia”.

Procurorii DNA fac, marti, trei perchezitii in municipiul Constanta, in dosarul in care primarul RADU MAZARE este acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale.