RADU MAZARE, un nou ATAC la adresa lui TRAIAN BASESCU

RADU MAZARE, primarul Constantei,  a declarat ca presedintele TRAIAN BASESCU are tot interesul ca municipalitatea sa nu primeasca mai multe actiuni la PORTUL CONSTANTA deoarece  o serie de apropiati ai sefului statului si-ar pierde privilegiile.

“Eu v-am spus de la bun inceput ca TRAIAN BASESCU isi apara milionarii din port. El spunea ca s-ar putea ca MAZARE, si nu e MAZARE, e Consiliul Local si Primaria, ca MAZARE nu e vesnic, ii era teama ca o sa se asocieze cu Fondul Proprietatea si va deveni majoritar acolo impotriva statului.

Citeste si: BASESCU, impacat: Arhivele SRI si SIE au fost predate INTEGRAL 

De fapt, cred ca temerea lui este ca MAZARE o sa se asocieze cu americanii de la Fondul Proprietatea, ca niste americani administreaza Fondul Proprietatea si ca vor obtine mai mult profit pentru Primarie si pentru privat, nu cum este acum cand MILIONARII care-l sustin pe BASESCU platesc zero bani la stat”, a declarat, vineri, RADU MAZARE.

Citeste si: MAZARE, ironic la adresa lui BASESCU: E indragostit! UDREA il nauceste! 

“MAZARE este interesat, intr-adevar ca si cei de la Fondul Proprietatea, ca PORTUL sa scoata un profit mai mare si banii care vin la Primarie sa creasca subventia la caldura. Asta e interesul lui MAZARE, al lui BASESCU este ca milionarii din port sa plateasca cat mai putin la stat, asa cum au platit in ultimii 20 de ani. Frica lui BASESCU este ca MILIONARII in euro, miliardarii din port, o sa piarda privilegiile si banii pe care i-au adunat timp de 20 de ani si cu care l-au si sustinut in campanie”, a mentionat RADU MAZARE.

Sursa foto: ZIUACONSTANTA