RADU MAZARE, VIZITAT de FIUL sau si de IUBITA in arest

RADU MAZARE a fost vizitat miercuri in arest de fiul lui, Raducu Mazare, care i-a adus mai multe carti, dar si o “lampa de miner” ca sa poata citi, pentru ca lumina din celula este foarte slaba.

“Am adus de mancare diverse, legume, fructe. E bine, psihic vorbind. E perfect sanatos”, a declarat iubita lui RADU MAZARE.

Raducu Mazare i-a adus tatalui sau un pachet “consistent” cu multe fructe si legume pentru a completa meniul pus la dispozitie de arestul central. El a declarat ca i-a adus lui RADU MAZARE smochine deshidratate ecologice pentru ca stie ca ii plac foarte mult.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE si RADU MAZARE sunt colegi de celula in “BECIUL DOMNESC”

”M-a sunat a doua zi de Paste, mi-a zis Paste fericit. Citeste carti. I-am dus lampa din aia de miner. Nu au lumina, au un singur bec amarat care nu prea lumineaza si nu vad. Isi pune dintr-aia pe cap si citeste. I-am adus si carti, spre exemplu «Lumea in urmatorii 100 de ani», de George Friedman, si fel de fel de carti”, a afirmat Raducu Mazare.

Raducu Mazare a mai spus ca a preluat treburile tatalui sau si chiar ii scoate prietenele la cafea, ca sa le tina ocupate. “Eu ii mai scot prietenele la cafele, bunica are grija de lucruri prin casă”, a declarat Raducu Mazare.

De asemenea, Raducu Mazare a mai afirmat ca tatalui sau ii lipsesc soarele si sportul. ”Se bucura ca a vazut sorele. Statea la geam, cu fata la soare. Ii lipsesc soarele si sportul. In rest, ce sa faca, bine”, a afirmat Raducu Mazare, dupa ce si-a vizitat tatal in arest.

El a mai spus ca acesta a impartit celula cu inca sapte persoane, dar intre timp una dintre ele a plecat, astfel ca acum tatal sau are sase colegi de arest.

Raducu Mazare a mai declarat ca tatal sau a participat saptamana trecuta la o slujba religioasa, iar de Paste a mancat drob si a ciocnit oua rosii cu colegii de celula, cu care se intelege bine.

RADU MAZARE a decis sa nu conteste decizia de arestare preventiva si asteapta sa vada daca dupa expirarea celor 30 de zile procurorii vor cere prelungirea mandatului.

Citeste si: RADU MAZARE, primarul EXTRAVAGANT care s-a imbracat in NAZIST – DAILY MAIL

RADU MAZARE a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Dupa emiterea mandatului de arestare, Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei.

Saptamana trecuta, RADU MAZARE a fost trimis in judecata de DNA Constanta in dosarul in care este cercetat pentru vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, procurorii stabilind ca in acest caz bugetul Primariei Constantei a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

Sursa foto: romaniatv.net