RADU MAZARE vrea sa-l aduca pe fiul lui FIDEL CASTRO si pe cel al lui CHE GUEVARA la Carnavalul de la Mamaia

Radu Mazare

Primarul Constantei, RADU MAZARE, sustine ca fiii lui FIDEL CASTRO si CHE GUEVARA ar putea participa, anul viitor, la carnavalul de la Mamaia, la editia care va avea ca tema Revolutia Cubaneza.

“Cand era Basescu cu Udrea prin Mamaia, cu cine credeti ca eram eu? Cu baiatul lui FIDEL CASTRO, cu care am discutat si, probabil ca in deschiderea carnavalului de anul viitor, in tema cu Fidel si cu CHE GUEVARA, vor veni atat el, cat si baiatul lui CHE GUEVARA”, a afirmat Mazare, dupa ce a participat la festivitatea de deschiderea a noului an scolar la o unitate de invatamant gimnazial.

Citeste si: LEI, SERPI si un ALIGATOR, la ultima editie a CARNAVALULUI din MAMAIA. Mazare il va interpreta pe RAMSES

Anterior, acesta le-a spus elevilor prezenti la festivitate ca el este cel mai tare pentru ca este baiat destept.

“Cand mergeam sa va salut acolo, tipa unul dintre voi: esti cel mai tare, esti cel mai tare! Si asa imi tipa multa lume. Dar stiti de ce sunt cel mai tare? Pentru ca sunt baiat destept. Dar ca sa fii baiat destept, trebuie sa inveti. Daca nu inveti, nu esti baiat destept sau fata desteapta, nu mai esti cel mai tare, esti cel mai fraier. Voi cum vreti sa fiti? Tari, nu? Atunci trebuie sa invatati”, a spus primarul Constantei, incurajandu-i totodata pe elevi sa faca sport pentru a nu se ingrasa.

Citeste si: CARNAVALUL MAMAIA 2014: Radu Mazare, spectacol 100% romanesc in rolul lui Stefan cel Mare. GALERIE FOTO

In urma cu cateva saptamani, Mazare spunea ca la una dintre editiile de anul viitor ale carnavalului de la Mamaia il va interpreta fie pe FIDEL CASTRO, fie pe CHE GUEVARA.