Radu, MAZAREA discordiei dintre Basescu si Ponta

Radu Mazare, bucuresteanul convertit in constantean, edilul scolit la un liceu din Capitala, trecut prin furcile caudine ale scolii de marina, si unul dintre personajele care creaza un impact social in momentul in care isi fac aparitia, calculata, in fata unei mass media avida de senzational este acum disputat de cei mai importanti oameni de stat din Romania.

Mazare la cutie, Mazare la borcan, Mazare congelata, Mazare la primarie sau Mazare la puscarie? Dilema este mare insa fiecare raspuns trebuie sa aiba o intrebare!

Traian Basescu zice da, Victor Ponta spune ba.  Premierul, un netot, i-a dat lui Mazare un port, insa Basescu, matroz versat,  i-a trimis DNA-ul pe cap si spectacolul a fost asigurat cu Realitatea in prim plan.

Citeste si: Gorilele social democratului Nicusor Constantinescu se iau la tranta cu presa 

Presedintele si premierul Romaniei si-au gasit o miza comuna in preajma alegerilor europarlamentare, fiecare dintre ei dorindu-si sa se impuna in cazul unei leguminoase crescuta in Capitala si dezvoltata pe Litoral si al carei scop este inavutirea peste masura pe spatele unui electorat ignorat care nu tine cont de consecinte, ci numai de promisiunile desarte ale unui personaj cameleonic intruchipat ideal de edilul de la malul marii.

La 24 de ore dupa ce si-a anuntat asasinatul in Madagascar, Mazare s-a trezit in penitenciar, insa a iesit, nu neaparat imaculat, ci, deocamdata, mai greu de acuzat. Stresat, edilul sub control judiciar si pus mereu pe caterinca, le-a marturisit ziaristilor in goana dupa senzational ca ar prefera arestul la domiciliu pentru ca ar avea informatii ca “gagicile ar avea acces”.

Ziaristul tot ziarist, stie cu audienta, iar concluzia este: In Saptamana Mare Basescu si Ponta se cearta pe un platou cu Mazare de mare.

 Sursa foto: mancamsanatos.ro