Radu Moraru schimba taberele! Nasul da televiziunea pe politica

Nasul Radu Moraru s-a decis sa schimbe taberele. Cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune ocupa primul loc pe lista Partidului Ecologist Roman pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, acesta fiind obligat sa renunte, pentru moment, la activitatea din mass media, informeaza Reporter Virtual.

Cunoscut pentru emisiunea sa “Nasul”, in prezent actionar majoritar al televiziunii cu acelasi nume, Radu Moraru a explicat de ce a acceptat sa candideze, dupa ce a incheiat un parteneriat cu PER, intr-o platforma denumita Actiunea Eco-Civica.
“Suntem in situatia din anii ’90. Atunci, a existat Alianta Civica. Ana Blandiana a fost un fel de nasa a unirii Opozitiei de atunci. Asta vrem sa facem si noi acum, dar fara sa mai repetam greselile din vremea Aliantei Civice si fara sa ne adresam neaparat opozitiei actuale. Istoria se repeta.

Citeste si: Tribunalul Bucuresti a respins contestatia lui Gheorghe Funar referitoare la lista depusa la BEC de Vadim Tudor

Partidul Ecologist Roman si-a deschis listele pentru a atrage oameni valorosi. Am luat aceasta initiativa pentru ca am vazut esecul de la Forumul Dreptei. Dreapta politica nu se poate uni, PNTCD si Forta Civica, de exemplu, au reusit sa stea impreuna doar doua luni”, a declarat Moraru, pentru sursa citata.

Din cauza candidaturii sale, miercuri seara a fost ultima zi in care Radu Moraru a aparut in calitate de moderator al emisiunii sale “Nasul”, talk-show-ul fiind preluat de jurnalista Nicoleta Savin. Daca va fi ales europarlamentar, Radu Moraru se va intoarce pe sticla doar in calitate de invitat. 

Sursa foto: tvmania.ro