RADU MUSETESCU a fost ARESTAT sub acuzatia de VIOL

Impresarul Radu Musetescu (foto alaturi de cantareata Ruby) a fost arestat, joi dimineata, fiind acuzat ca ar fi violat doua tinere la casa pe care acesta o detine in comuna Pantelimon, informeaza Click.

Conform sursei citate, Radu Musetescu impreuna cu un prieten, care a si filmat intreaga scena cu ajutorul unui telefon mobil, ar fi violat doua fete in noaptea de 8 spre 9 martie la resedinta sa de laga Capitala.

Anchetatorii au dezvaluit ca una dintre victima este chiar prietena actuala a impresarului Radu Musetescu, o tanara in varsta de 20 de ani din judetul Prahova, noteaza jurnalistii de la Click.

Citeste si: Sportiv roman arestat dupa ce a amenintat politistii cu pistolul 

In noaptea cu pricina, Radu Musetescu si-a chemat iubita acasa la el, iar aceasta a venit impreuna cu o prietena in varsta de 19 ani. Pretextul a fost oferirea unui “cadou” de 8 Martie, adica sa le ofere cate un milion de lei vechi pentru a iesi in oras.

In momentul in care au ajuns la casa lui Musetescu din comuna Pantelimon, fetele au fost violate de impresar si de un prieten al sau. Dupa ce a scapat din locuinta lui Musetescu, cele doua tinere s-au dus direct la politie, unde au depus plangere.

Sursa foto: realitatea.net