RADU PRICOP, ginerele lui TRAIAN BASESCU, audiat intr-un nou DOSAR la PARCHETUL GENERAL

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, a fost citat, luni dimineata, la Parchetul General, intr-un dosar care a fost deschis in urma unei plangeri depuse de avocat, informeaza postul de televiziune Antena 3. 

Radu Pricop nu a facut declaratii presei la iesirea de la audieri, potrivit imaginilor de la televiziune.  Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au dispus, din 26 mai 2014, inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si fals pe numele lui Radu Pricop. 

CITESTE SI: RADU PRICOP, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune 

Presa a relatat ca Radu Pricop a cumparat, impreuna cu alte persoane, de la urmasii familiei Bratienilor, drepturi de mostenire asupra unui teren.
Dupa ce a castigat mai multe procese in instanta cu statul roman, Radu Pricop si partenerii sai au obtinut de la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor o despagubire de 10 milioane euro, folosind insa documente false, mai spun jurnalistii.

CITESTE SI: IOANA BASESCU s-a casatorit in SECRET cu Radu Pricop 

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, s-a casatorit la inceputul lunii iunie cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civila avand loc la Primaria Azuga.

Sursa foto: realitatea.net