Radu Stefan ar putea ajunge la Napoli

Fundasul roman Radu Stefan ar putea reprezenta subiectul unui transfer baomba in aceasta iarna, Napoli fiind pe urmele jucatorului de la Lazio.

Romanul Radu Stefan, fundasul celor de la Lazio Roma, are toate sansele sa fie protagonistul ultimei zile de transferuri din aceasta iarna. Perioada de transferuri se incheie in aceasta seara pentru cluburile din Vestul Europei, insa Radu Stefan e pe punctul de a schimba echipa. Presa din Italia anunta ca Napoli se afla in “negocieri avansate” pentru transferul fundasului roman de la Lazio.

Citeste si: Radu Stefan pare tentat sa se retraga de la echipa nationala 

Radu Stefan (26 de ani) joaca la Lazio din 2008, cand a fost adus cu 5,5 miliioane de euro de la Dinamo, dar cota sa a ajuns acum la 10 milioane de euro conform site-ului transfermarkt.

In calea transferului ar putea sta insa fanii celor de la Napoli. Suporterii napoletanilor s-au exprimat impotriva aducerii lui Stefan Radu, pe retelele de socializare. Acestia ii reprosează fundasului roman ca “a scandat impotriva noastra alaturi de galeria lazialilor!”. Fanii lui Napoli anunta ca nu l-ar primi deloc bine pe fundsul roman daca se va realiza transferul.

Sursa foto: sport.rol.ro