RADU STROE: Am fost EXCLUS din PNL! Ma gandesc sa trec la PSD

Parlamentul a aprobat ca Radu Stroe sa faca parte din Comisia de control al activitatii SRI

RADU STROE, fost ministru de Interne, a declarat luni ca a fost EXCLUS din randurile Partidului National Liberal (PNL) in urma unui vot care a avut loc la sedinta conducerii liberale.

La scurt timp, RADU STROE a declarat ziaristilor prezenti ca a fost dat afara din PNL si ca se gandeste sa se alature fostilor colegi de alianta de la PSD. Totodata, fostul ministru de Interne nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe CRIN ANTONESCU.

Citeste si: ANTONESCU: IOHANNIS ramane in PNL, este un membru pe care partidul conteaza – UPDATE 

“In timpul sedintei BPN am fost EXCLUS din cadrul partidului, insa viata merge inainte. Au fost 95 de voturi pentru excludere, 12 abtineri si 45 impotriva.

Deocamdata sunt independent, insa ma gandesc sa ma alatur PSD, desi nu vreau sa vorbesc in acest moment despre acest lucru. Demisia lui Antonescu este una formala, insa din punctul meu de vedere aceasta reprezinta sfarsitul carierei politice a lui CRIN ANTONESCU”, a spus RADU STROE.

Citeste si: Calin Popescu TARICEANU, dat afara din sedinta PNL de Ludovic Orban

“Motivatia excluderii mele este faptul ca am dorit mentinerea USL-ului, pastrarea la guvernare. Nu inteleg in ce directie se indreapta PNL, insusi comportamentul fata de domnul Tariceanu este cel putin inelegant. El ramane totusi unul dintre cei mai vechi liberali”, a mai declarat STROE jurnalistilor. 

Sursa foto: realitatea.net