Radu Stroe, aproape de excludere. Antonescu: Ar fi vrut sa fie ministru la infinit

Crin Antonescu a comentat, in aceasta seara, pe marginea cazului Radu Stroe. Liderul liberal a dat de inteles ca, mai mult ca sigur, fostul ministru de Interne va fi exclus din PNL in cadrul Biroului Politic National care se va desfasura marti.

“Un episod marginal, chiar daca nu foarte obisnuit pentru PNL. Oamenii au putut fi in permanenta vazuti, inclusiv oamenii mai rebeli, care au putut sa se exprime liber. Cu totii au putut sa aiba pareri divergente fata de o decizie a liderului partidului, indiferent cine a fost acesta. Exista, totusi, niste reguli.

Acum toti alergam prin toata tara, ne intalnim cu oamenii carora trebuie sa le explicam ce s-a intamplat, ce urmeaza. Nu poti, in asemenea conditii, sa accepti oamenii care au o alta optiune de actiune, oameni care lucreaza pentru PSD din interiorul partidului tau si fac asta la vedere.

Biroul Politic va veni maine cu o solicitare cu privire la excludere”, a spus Antonescu la Realitatea Tv.

Fostul presedinte al Senatului isi explica intr-un singur fel comportamentul opozant al lui Stroe: “Nu poate accepta ca nu poate fi ministru la infinit pentru ca partidul a plecat(n.r.- de la guvernare).

Citeste si: Antonescu, despre Stroe: Daca nu respecti niste reguli minimale intr-un partid, iti bati joc de munca colegilor tai