RADU STROE, dupa audierea de la PARCHETUL GENERAL: MAI si-a facut DATORIA in privinta accidentului aviatic din Muntii Apuseni

RADU STROE, fostul ministru de Interne si membru al PLR, este audiat vineri la Parchetul General in dosarul ACCIDENTULUI AVIATIC din MUNTII APUSENI in care si-a pierdut viata pilotul ADRIAN IOVAN si o studenta la medicina AURA ION.

UPDATE 18.44: Fostul ministru de Interne Radu Stroe a declarant vineri, dup ace a fost audiat vineri la Parchetul General – Sectia Militara in dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, ca MAI si-a facut datoria “integral” si ca “nu se putea face nimic altfel” in situatia respectiva.

“Astazi m-am prezentat la Sectia Militara a Parchetului General, invitat in legatura cu accidentul aviatic. Am avut o discutie cu procurorul de caz. Am trecut in revista toate momentele din acea zi, seara si noapte. In calitate de martor, am semnat o declaratie. (…) Eu am facut declaratia care spune ca Ministerul Afacerilor Interne si-a facut datoria integral, o reiterez si acum. Din punctul de vedere al MAI, nu se putea face nimic altfel. (…) La nivel operativ toata lumea a actionat, cu comunicarea stam mai rau, dupa cum stiti”, a declarat Radu Stroe la iesirea din sediul Parchetului.

Raspunzand unei intrebari, Stroe a afirmat ca el nu poate stabili care sunt vinovatii, nici macar din punctul de vedere moral.

Conform jurnalistilor prezenti la sediul institutiei amintite, RADU STROE s-a ferit de ochii presei cand a ajuns la audierile cu procurorii.

Fostul ministru de Interne a declarat, la scurt timp, dupa producerea TRAGEDIEI AERIENE din APUSENI, ca regretul sau este ca ACCIDENTUL a avut loc in timpul mandatului sau.

Sursa foto: jurnalul.ro