RADU STROE se numara printre DOCTORANZII lui GABRIEL OPREA

La Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”, institutia de invatamant superior din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), si-au luat doctoratul 68 de persoane, printre care mai multe nume cunoscute.

Institutia organizeaza doctorate din anul 2007, informeaza Timpolis, care prezinta lista completa a doctoranzilor si a coordonatorilor lor obtinuta ca urmare a unei solicitari oficiale. In perioada 2010-2014, conducatori de doctorat au fost cinci profesori universitari: Constantin Onisor, care a coordonat 19 doctorate, Gheorghe Toma (17), Cristian Troncota (16), GABRIEL OPREA (12) si Constantin Romanoschi (4).

CITESTE SI: GABRIEL OPREA NU MAI COORDONEAZA DOCTORATE LA ACADEMIA NATIONALA DE INFORMATII

Pe lista celor 12 care au ajuns doctori sub coordonarea lui GABRIEL OPREA se afla nume cunoscute, in legatura cu care au aparut deja informatii in presa potrivit carora tezele ar fi fost plagiate din alte lucrari, dar si deputatul RADU STROE, fost ministru de Interne, care si-a sustinut teza in 2013.

In afara de GABRIEL OPREA, despre lucrarea caruia prof. Marian Popescu de la Universitatea Bucuresti a declarat ca este un plagiat, au mai fost acuzati public de acelasi lucru Bogdan Licu, actual procuror general interimar al Romaniei, fostul deputat Mihai Stanisoara, Loredana Radu, avocata lui Victor Ponta si a lui GABRIEL OPREA, dar si Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2.

Sursa foto: adevarul