Radu Zamfir, lovit de o noua tragedie. Unul dintre cei mai buni prieteni A MURIT intr-un groaznic accident de motocicleta

Medicul RADU ZAMFIR traieste inca o drama. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai A MURIT intr-un teribil accident de motocicleta.

Vestea l-a dat complet peste cap, mai ales ca abia isi revenise din socul suferit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion.

O secunda de neatentie a unui sofer a dus la disparitia tragica a lui Stefan Bejan, unul dintre apropiati medicului RADU ZAMFIR, scrie Cancan. 

Citeste si: Cosmarul care il macina pe medicul Radu Zamfir in fiecare noapte

Pasionat de motoare si membru in clubul de motociclism din care face parte si medicul, Stefan Bejan a plecat in urma cu mult timp din Romania, dupa ce s-a inrolat in Legiunea Straina, acolo unde doar cei puternici oameni din lume reusesc sa ajunga.

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba. In accident au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sfanta Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

Echipa medicala din avion mergea de la Bucuresti la Oradea, unde urma sa preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Citeste si: Procurorii cer expertiza IML in cazul lui Adrian Iovan

Epava avionului si victimele au fost gasite de trei localnici, dupa cautari care au durat aproximativ cinci ore si la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.

Cercetarile in dosarul accidentului din Apuseni sunt efectuate de procurorii militari din Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia si-a declinat competenta, in 4 februarie, din cauza ca trebuie audiate persoane din institutii centrale ale statului cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta.

Procurorul general al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, declara atunci ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista “suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru”.