RADU ZLATI, candidat la functia de vicepresedinte PNL, il sustine pe Antonescu candidat la prezidentiale

RADU ZLATI, candidat la functia de vicepresedinte PNL, il sustine pe Antonescu candidat la prezidentiale

Deputatul PNL, Radu Zlati, candidat la functia de vicepresedinte al partidului cu ocazia congresului PNL, sustine desemnarea lui Crin Antonescu pentru pozitia de candidat la prezidentiale, alegerea lui Klaus Iohannis in pozitia de presedinte al PNL, precum si afilierea la PPE si fuziunea cu PDL.

Radu Zlati sustine in expunerea proiectului sau pentru a fi ales vicepresedinte al PNL ca fostul lider al partidului, Crin Antonescu, sa fie desemnat candidat la alegerile prezidentiale.

Citeste si: Deputatul Radu Zlati: Invit majoritatea guvernamentala sa demareze din nou procedurile de suspendare a presedintelui

Deputatul PNL a impartit in sala congresului partidului un document in care isi prezinta proiectul sau de candidat si viziunea asupra viitorului PNL.

Radu Zlati sustine alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al PNL si apoi ca presedinte al noului partid rezultat din fuziunea PNL si PDL. In plus, el spune ca Antonescu ar trebui sa fie desemnat in calitate de candidat al PNL la alagerile prezidentiale, ca unic candidat al dreptei unite.

RADU ZLATI: PSD incalca din nou autonomia autoritatilor locale

De asemenea, deputatul PNL sustine afilierea partidului la PPE, “grupare care corespunde cel mai bine identitatii doctrinare a PNL”.

Zlati si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PNL, din partea filialei Cluj.