Radu Zlati: Din cauza investigatiilor ANI, liderii PNL si PSD din teritoriu au cerut modificarea legii 161/2003

radu_zlati_pnl

Deputatul PNL, Radu Zlati, considera ca USL va avea de suferit de pe urma investigatiilor ANI, fostul consilier al presedintelui PNL Crin Antonescu fiind de parere chiar ca USL va continua sa existe doar la nivel politic, subliniind ca va deveni “un colos cu picioare de lut”.

“Vreau sa spun si sa subliniez ca USL este ceea ce este pentru ca are in spate nu doar o armata de activisti, membrii si simpatizanti. Dar si osatura unei constelatii de consilieri locali si primari, de presedinti de consilii judetene si consilieri judeteni. Ori, daca ANI isi face treaba asa cum a inceput, aceasta armata va fi decimata pana la ultimul soldat. Fara acestia, fara influenta lor la nivelul direct, cel al contactului cu alegatorul de pe strada, USL va mai exista ca formatiune politica, dar USL nu va mai fi decat un colos cu picioare de lut, o cochilie lipsita de continut”, scrie Radu Zlati pe blogul sau.

Deputatul a mai spus ca investigatiile demarate de ANI i-au determinat pe liderii din teritoriu ai PNL si PSD sa ceara conducerii USL modificarea legii 161/2003.

“Din cauza investigatiilor ANI, liderii PNL si PSD din teritoriu au cerut conducerii USL modificarea legii 161/2003, cea care reglementeaza situatiile de incompatibilitate si conflict de interese”, mai scrie deputatul. 

Foto: Evenimentul Zilei