RADUT si TARNOVAN pleaca de la STEAUA, GARDOS aproape si el de o despartire de campioana

STEAUA a ajuns la un acord cu Pandurii Targu Jiu pentru transferul mijlocasului ofensiv MIHAI RADUT, in timp ce ALEXANDRU TARNOVAN a fost cedat si el, sub forma de imprumut la Gaz Metan Medias. Aproape de o plecare este si FLORIN GARDOS.

Venirea lui Costel Galca pe banca campioanei Romaniei, STEAUA, produce noi schimbari in lotul formatiei. MIHAI RADUT a fost cedat definitiv la Pandurii fara suma de transfer, insa Steaua va detine procente dintr-un eventual transfer. Mijlocasul in varsta de 24 de ani a evoluat pentru Pandurii in sezonul 2012/2013, marcand sase goluri in 30 de partide. In ultimul sezon el a bifat doar sapte meciuri pentru Steaua.

Citeste si: REVENIRE de senzatie la STEAUA BUCURESTI! Ros-albastrii negociaza in aceste momente detaliile. FOTO 

Din Ghencea va pleca, cel putin pentru un sezon, si ALEXANDRU TARNOVAN, acesta urmand sa ajunga, sub forma de imprumut, la Gaz Metan Medias.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI va disputa, marti, primul AMICAL din cantonamentul englez

Aproape de o plecare de la STEAUA este si Florin Gardos, fundasul putand sa se transfere la o echipa din strainatate. Cele trei forte din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev, Dnipro Dnipropetrovsk si Metalist Harkov se bat, conform fanatic.ro, pentru a obtine semnatura fundasului stelist. Mai mult, GARDOS are si o hartie din partea lui Becali in care se specifica faptul ca poate pleca de la STEAUA pentru 5 milioane de euro.