Raed Arafat desființat după incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală

Raed Arafat, șeful DSU, a fost criticat dur de Oana Gheorghiu, fondator al Asociației ”Dăruiește Viața”, după declarațiile făcute de acesta după incendiul care a avut loc la Institutul Matei Balș din Capitală când, printre altele, oficialul a declarat că ”revolta este numai în capul nostru”.

Oana Gheorghiu a postat, pe Facebook, o reacție virulentă la adresa autorităților cu trimitere directă la Raed Arafat. „Așa e, REVOLTA E DOAR ÎN CAPUL NOSTRU. Pentru că acolo am decis noi s-o ținem. Au murit oameni în Apuseni. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Siutghiol. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Colectiv. Au murit în spitale, răniți din Colectiv, din cauza ambiției de a nu-i duce afară, pentru că avem de toate. Ne-am revoltat în capul nostru”, a scris fondatoarea Asociației Dăruiește Viața, pe Facebook.

„Se strică avioane și elicoptere care transportă pacienți grav. Ne revoltăm în capul nostru. S-au plătit în avans 4.000.0000 de euro fără a mai primi vreodată echipamentele medicale. Ne-am revoltat? Măcar în capul nostru am făcut-o? S-au achiziționat zeci de camioane, de așa-zisă terapie intensivă, imposibil de folosit iarna și pe termen lung. Nici măcar în capul nostru nu ne-am revoltat. Acceptăm, mergem mai departe și sperăm mereu că nouă nu ni se poate întâmpla nimic așa de rău. Câțiva se revoltă. Prea puțini pe bune, cei mai mulți în capul lor”, a mai scris Oana Gheorghiu.

Sursa foto: realitatea