Raed Arafat, la capătul puterilor: ”Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine!”

Raed Arafat, șeful DSU, a răbufnit, joi seară în direct la postul Antena 3, și a declarat că există o campanie de denigrare masivă la adresa sa și a echipei sale. Oficialul a vorbit despre acuzațiile nefondate apărute în ultima perioadă la adresa sa și a susținut că are, în continuare, mare încredere în oamenii alături de care își desfășoară activitatea.

„În momentul în care prindeți că doctorul Arafat a luat un leu sau a dat cuiva un leu, deși este o chestie de corupție, nicio problemă. Eu vă cumpăr glonțul, faceți ce vreți cu mine. Eu nu am făcut așa ceva în viața mea și nu am să îl fac! Am încredere în oamenii cu care lucrez că nici ei nu pretează la așa ceva. Dacă undeva se găsește unul, se va scoate de acolo.

Nu putem să mergem sub această teroare. Peste tot suntem hoți, suntem acuzați că suntem hoți. Oameni buni, lucrăm pentru țara asta și facem pentru țara asta ce este la limita stresului maxim. Poate sunt probleme care trebuiau rezolvate de ani de zile și acum când rezolvăm și când ies rezultatele ne trezim că suntem făcuți hoți? Cum își permite cineva să vină să acuze”, a declarat Raed Arafat.

Totodată, șeful DSU a infirmat informația potrivit căreia el a solicitat, în ședința de Guvern, prelungirea stării de alertă în România în contextul pandemiei de coronavirus. Arafat susține că este vorba de un fake news și atât.

„A apărut acest fake news acum! Nu s-a solicitat prelungirea stării de alertă prin proiectul HG. Au fost prevăzute unele modificări în conformitate cu decizia CNSU de acum două zile şi care a fost trimisă presei atunci! Mulţumesc!”, a comentat Raed Arafat.

Sursa foto: adevarul