RAED ARAFAT va fi audiat la DNA in DOSARUL COLECTIV

Secretarul de stat in MAI, RAED ARAFAT, va fi chemat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a da explicatii in DOSARUL COLECTIV, a anuntat jurnalistul CATALIN TOLONTAN.

CATALIN TOLONTAN a declarat, joi, la postul B1 Tv ca a fost o sedinta foarte tensionata la sediul ISU. Pompierii au afirmat ca secretarul de stat RAED ARAFAT i-a tradat si i-au cerut acestuia sa demisioneze.

CITESTE SI: CIOLOS, DESPRE ARAFAT: NU MA GRABESC SA JUDEC UN OM. NU EXCLUD NICIO MASURA

„Am aflat de la avocati ca RAED ARAFAT va fi chemat ca martor la DNA in DOSARUL COLECTIV, ca sa spuna de unde stia ca statul nu e absolut deloc vinovat, ci doar privatii, cei care au pus artifciile, cei care detineau CLUBUL COLECTIV, asa cum a declarat imediat dupa tragedie. A mutat atentia catre o anumita zona. Noi n-am reusit sa depistam omul sau institutia care i-a spus asta. E un mister cum de a stiut atat de repede”, a spus CATALIN TOLONTAN.

RAED ARAFAT a declarat, miercuri, ca nu DEMISIONEAZA din functia de secretar de stat in MAI. RAED ARAFAT spune ca nu are de ce sa DEMISIONEZE, pentru ca nu considera ca a gresit, iar o astfel de decizie acum ar insemna ca fuge de raspundere. RAED ARAFAT a recunoscut insa ca, daca sefii lui considera ca a gresit, ei il pot demite.

CITESTE SI: SEFII ISU BUCURESTI, AUDIATI LA DNA. UPDATE

Sursa foto: jurnalul