Raed Arafat va fi demis! Cine vine în locul lui reprezintă o surpriză uriașă

Zilele lui Raed Arafat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență sunt numărate. Mai multe surse au declarat pentru VoxBiz că acesta va fi înlocuit cât de curând, mai ales că imaginea acestuia s-a deteriorat considerabil după ultimele dezvăluiri despre drama Colectiv.

Celebrul doctor Radu Zamfir, supranumit „ medicul eroul din Apuseni” pentru că a supraviețuit tragicului accident aviatic în care au murit pilotul Adrian Iovan și Aura Ion ar urma să devină șef al Departamentului Situații de Urgență. În prezent acesta ocupă postul de consilier onorofic pe probleme de acest tip pentru ministrul de Interne, Marcel Vela.

Însă planul este ca el să preia locul lui Raed Arafat. Radu Zamfir, chirurg la Spitalul Fundeni, este astăzi director executiv al Agenției Naționale de Transplant, numit de fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea.

Tocmai pentru că se bucură și el de o imagine foarte bună, demiterea lui Raed Arafat probabil nu va mai genera proteste, ci aplauze. Dar cu siguranță spectacolul politic nu va lipsi din ecuație, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: adevarul