RAFINARIA ASTRA ROMANA Ploiesti, in INSOLVENTA

RAFINARIA ASTRA ROMANA Ploiesti (ASP) a intrat in INSOLVENTA! Decizia a fost luata de actionari, primul termen de judecata in cadrul procedurii fiind stabilit de Tribunalul Prahova pentru luna octombrie.

Actionarii ASTRA ROMANA Ploiesti au aprobat, in adunarea generala extraordinara din 2 iunie, cererea de intrare in procedura de insolventa.

Citeste si: Guvernul va prelua rafinaria Arpechim Pitesti

Masura a fost introdusa pe ordinea de zi la cererea firmei Kreyton Limited, inregistrata in Insulele Virgine Britanice, care detine 48% din actiunile companiei. Un pachet de 41,66% din titluri este detinut de firma Kalatse Investments Limited, inregistrata in Cipru. Restul de 10,33% din actiuni sunt detinute de alti actionari.

Tribunalul Prahova a desemnat ca administrator judiciar firma Via Insolv SPRL din Ploiesti. Primul termen de judecata a fost stabilit la 10 octombrie 2014, anunta Mediafax.

Citeste si: INCENDIU PUTERNIC in apropierea rafinariei ARPECHIM. O hala cu produse petroliere a luat foc

Astra Romana a incheiat anul 2013 cu pierderi de 3,55 milioane lei, fata de un rezultat negativ de 4,85 milioane lei in 2012, si datorii de 19,3 milioane lei.

Sursa foto: ziare.com