Răfuială între mafioți pe terenul de fotbal! 16 oameni secerați de rafalele mitralierelor

Tragedie pe un teren de antrenament, unde avea loc antrenamentul unei echipe de fotbal. Mai mulţi oameni au decedat ca urmare a focurilor trase, informează știrileprotv.ro.

16 victime au căzut în capcana atacului armat produs în Manaus (Brazilia),  în cursul unui antrenament la fotbal. Şase oameni au fost împuşcaţi mortal, iar zece au fost răniţi.

Ucigaşii erau mascaţi şi şi-au ales cu grijă victimele: i-au separat pe adulţi de copii şi i-au împuşcat doar pe cei mari, executându-i în stil mafiot, conform ProTV. Cinci dintre cei ucişi făceau parte din echipa locală de fotbal amator T5 Jamaica.

Poliţia crede că masacrul are legătură cu o răfuială între două grupări de traficanţi de droguri, mai ales că a avut loc într-o zonă din Manaus cunoscută drept fieful bandei „Familia Nordului”.

Aceasta a fost responsabilă de masacrele de Anul Nou în închisorile din oraş, când 63 de deţinuţi au fost ucişi pentru că aparţineau grupării rivale, „Prima Poruncă”, cu baza în Sao Paulo. Cel puţin unul dintre fotbaliştii ucişi în atac avea o condamnare pentru trafic de droguri, potrivit autorităţilor, mai spune sursa citată.

Sursa foto: bbc