Răfuiala sângeroasă dintre clanurile interlope a pus Poliția Capitalei pe jar

Potrivit unor surse citate de Antena 3, se pregătește o mare răzbunare între clanurile interlope din București, după răfuiala sângeroasă de acum două zile, din cartierul Tei.

Noi informații au ieșit la iveală în cazul interlopului care l-a tăiat cu sabia pe șeful Clanului Sportivilor, care este în continuare la spital în stare gravă, potrivit unor informații. De-a lungul timpului au avut loc mai multe reglări de conturi și bătăi, fie pentru prostituție, fie pentru supremație.

Potrivit liderului Sindicatului Europol, au fost chemați polițiști de acasă pentru a fi preîntâmpinat un nou atac sângeros. “Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote.

Citește și: BEBINO, ȘEFUL CLANULUI SPORTIVILOR, HĂCUIT ÎN PLINĂ STRADĂ! CINE L-A BĂGAT ÎN COMĂ ȘI DIN CE MOTIV

Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal”, a spus, duminică, la Antena 3, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

“Inspectoratul General al Poliției Române este pregătit să intervină pe această speță și pe altele din această zonă a clanurilor interlope. Mai multe detalii nu dau despre unde și cum sunt mobilizați polițiștii”, a declarat, în exclusivitate, la News Magazine, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Sursa foto: Antena 3