RAIDURI ISRAELIENE IN FASIA GAZA: cel putin 13 MORTI

ISRAELUL a declansat RAIDURI AERIENE IN FASIA GAZA, 13 palestinieni, printre care doi copii, murind in urma acestora.

Un numar de 13 oameni AU MURIT, dintre care doi copii, iar alti 80 au fost raniti marti, in raidurile ISRAELIENE DIN FASIA GAZA, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie hotnews.ro. Acest ciclu de violente este cel mai grav din FASIA GAZA din noiembrie 2012.

Citeste si: ISRAELUL a mobilizat 40.000 de rezervisti. Posibila ofensiva terestra in FASIA GAZA

Lovitura cea mai sangeroasa a atins la inceputul dupa-amiezii o locuinta din Khan Yunes, in sudul FASIEI GAZA, in urma careia si-au pierdut viata sapte persoane, printre care doi copii, alte 25 fiind ranite. Martorii au precizat ca o drona a lansat o racheta semnalizatoare in semn de avertisment, iar apropiatii si vecinii s-au strans in casa pentru a incerca sa descurajeze aviatia sa intervina, mai noteaza sursa citata. Dar, la putin timp, un avion F-16 a tras o racheta si a demolat cladirea.

Hamas a denunta o “crima de razboi oribila” si a asigurat ca “toti israelienii” sunt de acum “tinte legitime”, potrivit unui comunicat al purtatorului sau de cuvant, Sami Abu Zuhri.

Citeste si: HAMAS, declaratie de RAZBOI la adresa ISRAELULUI

Cateva ore mai devreme, in orasul Gaza, patru persoane “au fost ucise intr-un raid aerian sionist care a vizat o masina civila intr-un cartier din centru”, potrivit unui oficial palestinian.