RALIUL SIBIULUI 2016: ACCIDENT SPECTACULOS soldat cu RANIREA a doi COPILOTI

RALIUL SIBIULUI 2016. Doua masini au iesit de pe sosea la un viraj din prima proba speciala a RALIULUI SIBIULUI si s-au ciocnit, copilotii ANAMARIA POPA si CATALIN BASA fiind raniti si transportati la spital, iar urmatoarea proba care trebuia sa se desfasoare in zona a fost anulata.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de catre organizatorii RALIULUI SIBIIULUI 2016, dupa ce au luat startul in prima proba speciala de la Curmatura, care masura 10,8 kilometri, doua dintre echipajele din cadrul RALIULUI SIBIULUI s-au ciocnit dupa ce au iesit in decor, informeaza Newsro.

RALIUL SIBIULUI 2016. Ambele masini au iesit de pe sosea in urma unei alunecari in virajul respectiv. Pentru eliberarea zonei s-a actionat rapid, insa drumul nu a putut fi eliberat in timp util, astfel ca directorul organizatoric a decis, pentru siguranta echipajelor, sa anuleze proba Paltinis, proba speciala cu o lungime de 10,2 kilometri.

“Copilotii ambelor echipaje, AANAMARIA POPA si CATALIN BASA, au fost transportati la Sectia de Primiri Urgente din Cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu pentru mai multe investigatii. Din fericire, acestia au confirmat organizatorilor ca starea lor nu este grava. Atat Anamaria Popa, cat si Catalin au suferit contuzii usoare si isi doresc sa continue probele din a doua zi a RALIULUI SIBIULUI 2016, daca starea masinilor le va permite”, se arata in comunicat.

RALIUL SIBIULUI 2016. Sambata, se desfasoara zece probe speciale, cu o lungime totala de 86,9 kilometri, una dintre probe fiind pe Transalpina. Sambata seara, va avea loc ceea ce organizatorii numesc “cireasa de pe tort”, o proba speciala chiar in centrul municipiului Sibiu, aceasta fiind o premiera absoluta la RALIUL SIBIULUI.

RALIUL SIBIULUI 2016 este considerat etapa a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop si a Campionatului National Rally 2 Dunlop si este organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS). In premiera, aceasta etapa va da startul Campionatului National al Bulgariei. La startul competitiei s-au aliniat peste 70 de echipaje.

Sursa foto: turnul sfatului