RALUCA BADULESCU A SLABIT 70 DE KILOGRAME! Ce mananca TE VA ULUI

Raluca Badulescu canarea pe vremuri 120 de kg. Acum are putin peste 50 de kg. Prietena de-o viata a lui Botezatu a dezvaluit ce mananca pentru a-si mentine greutatea.

Raluca si-a facut, in urma cu trei ani, o operatie de reductie a stomacului, iar de atunci a inceput sa slabeasca spectaculos. Desi multi ar crede ca tine o dieta stricta, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-si refuza nimic, isi face toate poftele, dar cu masura, pentru ca dimensiunea stomacului o ajuta sa manance foarte putin, dar des. Ea nu a renuntat nici la bauturile carbogazoase, insa reuseste sa se mentina foarte supla.

CITESTE SI: RAMONA GABOR, SUPER SEXY pe plaja, la Mamaia! Ce au vazut toti turistii 

Invitata la o emisiune de la Antena Stars, Raluca Badulescu a fost rugata sa aleaga pe o farfurie ce ar manca intr-o zi intreaga. La final, pe farfurie se gaseau: doua felii de chec, o bomboana de ciocolata, o felie de pizza, un sfert de hamburger, doua bucati de branza, doua rosii cherry, o felie de sunca si o portie mica de paste.

”Asta mananci toata ziua. Si est foarte multa mancare. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Imi place si shaorma. Asta am mancat imediat dupa operatie: shaorma. Mananc constant hamburger. Mananci o bucatica si gata, nu iti mai este foame. Peste jumatate de ora, o ora-trei, cand vrei tu, iti mai tai o bucatica. Cartofi prajiti si friptura, mai putin. Nici mezeluri nu vreau… Branza mananc, branza romaneasca. Te saturi, iti faci poftele. Acum trei ani daca mi-ai fi dat atat de putina mancare, te-as fi omorat, spargeam masa si rupeam prietenia. Eu toata viata am mancat prostii. Eu nu sunt fan al mancarii sanatoase, sunt foarte pofticioasa. Analizele mele sunt perfecte, le refac la trei-sase luni. Aveam ficatul inecat in grasime inainte de operatie. Nu am renuntat la mancarurile nesanatose, dar le mananc in cantitati mici”, a declarat Raluca Badulescu.

CITESTE SI: BOTEZATU isi recunoaste SENTIMENTELE pentru BIANCA DRAGUSANU! Ce a dezvaluit designerul

 

Sursa libertatea