Raluca Moianu divorteaza de Marius Ancuta. Vezi motivul

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Iarta-ma” de la TVR, a anuntat ca divorteaza de sotul sau, Marius Ancuta, dupa o casnicie de 15 ani.

“Dupa 15 ani de casatorie, eu si sotul meu am hotarat sa ne separam. Suntem prieteni si vom ramane intr-o relatie stransa, pentru ca avem impreuna o fetita careia ii vom acorda in continuare toata dragostea si atentia noastra”, a declarat Raluca Moianu pentru Replica Vedetelor.

Motivul pentru care casatoria dintre cei doi va fi desfacuta la tribunal este legat de o relatie extraconjugala petrecuta in luna septembrie a anului trecut atunci cand Raluca Moianu a fost surprinsa sarutandu-se cu un alt barbat.

Ulterior s-a aflat faptul ca este vorba de Andrei Baltaretu, un coleg cameraman al Ralucai care este cu zece ani mai tanar decat prezentatoarea de televiziune.

“Voi vorbi in continuare cu presa, cu toata deschiderea, despre activitatea mea profesionala, despre evenimentele organizate de agentia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactica la scoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele radio Gold FM, unde sunt director de program”, a incheiat ea.

Sursa foto: protvmagazin