Raluca Moldoveanu a castigat Next Star. A impresionat pana la lacrimi juriul Next Star 27 martie

Castigatoarea emisiunii Next Star din 27 martie este Raluca Moldoveanu. Fetita din Slobozia a reusit sa impresioneze juriul emisiunii pana la lacrimi si a luat pasaportul pentru marea finala Next Star. Plicul castigator a fost adus in studioul Next Star de Maria.

Dealtfel, Maria Carneci a anuntat castigatorul editiei Next Star, dupa ce i-a felicitat pe toti prichindeii care au evoluat pe scena de la Antena 1.

Mandra de realizarea ei, Raluca Moldoveanu a declarat ca se simte in al noualea cer in postura de castigator al editiei Next Star. “Ma simt mandra, desi stiu ca mandria nu e  buna. Ssunt vorbareata asa de fel si ma simt bine, chiar daca juriul spune ca a ramas fara cuvinte”, a spus Raluca dupa ce a aflat ca ea este castigatoarea.

Iata si reactia juriului NEXT STAR: “A cantat extrem de greu, foarte bine, nu a falsat”, a spus Pepe. Mi-a placut toata nebunia din talent, a cantat-o fix din suflet”, a spus Maria. Este una dintre favoritele mele in marea finala. Imi doresc foarte mult sa castige. Depinde de piesa, stiu, de ziua cums e va simti ea, dar imi doresc sa fie in cea mai buna forma din viata ei si sa cante perfect. Imi place foarte mult Raluca si imi doresc foarte mult sa fie mare”, a spus si Lora.

Ascult-o aici pe Raluca Moldoveanu. VIDEO

Juratii Next Star se distreaza pe cinste in pauzele de la filmari. Uite cum au fost surprinsi!

Sunt oameni in toata firea, asezati la casa lor, insa spiritul ludic nu i-a parasit. Cei cinci jurati Next Star isi retraiesc copilaria cu fiecare moment al talentatilor prichindei care pasesc in fata lor pe scena. Aflati la filmarile pentru cea mai noua editie a emisiunii, show difuzat in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, Lora, Pepe si Connect-R s-au distrat pe cinste in pauzele de filmari, folosind recuzita adusa special de echipa Next Star pentru momentul micutului Stefan. 

La doar 7 ani, Stefan le-a pregatit juratilor si telespectatorilor un extraordinar moment de dans, pentru care a avut nevoie de o recuzita mai speciala.

Tocmai aceasta i-a ademenit si pe jurati, care abia au asteptat pauza pentru a putea incerca si ei un mic moment acrobatic. si-au amintit cu drag de momentele in care isi construiau singuri leagane in copilarie, iar cot la cot cu Pepe si Connect-R, Lora a mai renuntat doar la pantofii cu toc si a urcat si ea pe franghie. Intregul moment va putea fi urmarit joia aceasta, de la 20:30, in cel mai nou episod Next Star, la Antena 1.