Raluca Pastramă îl înșela pe Pepe de foarte mult timp

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a ținut capul de afiș al showbizului autohton de câteva săptămâni încoace. Despărțirea dintre cei doi este inevitabilă, în fiecare zi apărând noi dovezi ale rupturii ireconciliabile.

Raluca Pastramă îl înșela pe artist de mai multă vreme, Pepe având o serie de dovezi despre relația dintre soția sa și un alt bărbat, scrie playtech.ro. Conform sursei citate, cântărețul a răbdat mai multe luni în timp ce strângea dovezi pentru dosarul de divorț.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a declarat o sursă pentru playtech-impact.ro.

”Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere”, mai arată sursa citată.

Sursa foto: facebook