Raluca Pastramă s-a certat și cu familia ei: ”La țigani, așa ceva nu se face!”

Raluca Pastramă și Pepe se află în mijlocul unui divorț cu scandal. După ce s-a aflat faptul că Raluca ar avea o relație extra-conjugală, aceasta a reușit să stârnească și furia propriei familii. Familist convins, Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, a suferit un adevărat șoc atunci când a aflat că fiica lui l-ar fi ”tradus” pe artist.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Sursa foto: facebook