RALUCA PRUNA: In functie de rezultatului votului MOTIUNII de miercuri o sa iau o DECIZIE

Ministrul Justitiei, RALUCA PRUNA, a declarat luni ca nu a decis ce va face daca deputatii vor vota motiunea simpla depusa la Camera Deputatilor impotriva sa.

”Este prematur acum sa ma pronunt. Doresc sa astept votul de miercuri si, functie de rezultatul votului de miercuri, am sa pot sa-mi fac propria reflectie si sa iau o decizie”, a afirmat ministrul Justitiei.

PNL si PSD au declarat saptamana trecuta ca nu sustin aceasta motiune.

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a calificat drept “comic” demersul ALDE si a declarat ca presedintele Senatului si copresedinte ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, sare in apararea unei cetati care nu a fost asediata.

“Este un demers care in opinia mea si a PNL este neserios, aproape comic. Il compar cu ideea de a sari in apararea unei cetati care nu a fost atacata de nimeni. Cam asta face ALDE, cam asta face domnul TARICEANU, adica vorbeste despre un linsaj al drepturilor si libertatilor cetatenilor in Romania, un asalt asupra acestor drepturi si libertati, un asalt care in realitate nu exista”, a spus GORGHIU.

CITESTE SI: PARLAMENT: A inceput dezbaterea pe MOTIUNEA SIMPLA “Drepturile omului nu sunt un lux”, initiata de ALDE. UPDATE

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a precizat si el ca partidul sau nu va initia si nici nu va sustine motiuni simple, insa va cere remanierea unor ministri.

”Motiunea simpla o depui impotriva unui ministru care totusi presteaza ceva, dupa parerea noastra cea mai mare parte din actualii ministri nu se ridica nici la nivelul de a putea primi o motiune simpla, nu mai vrem sa cheltuim bani pe hartie sau pe alte lucruri, pur si simplu o sa cerem public sa fie schimbati anumiti ministri. Nici nu vom semna ca partid”, a declarat liderul PSD.

Intrebat de ziaristi cum va vota, VICTOR PONTA – aflat printre semnatari, alaturi de SEBASTIAN GHITA – a aratat ca asteapta decizia partidului.

 Sursa foto: ziare