Raluca Turcan, aleasa in functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL Sibiu

Raluca Turcan a fost aleasa, vineri, in functia de presedinte al organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal (PDL) Sibiu, cu 369 de voturi “pentru”, in timp ce contracandidatul sau, Cristian Bicher, a obtinut 107 voturi, informeaza Mediafax.

Reprezentantii PDL din judetul Sibiu s-au reunit, vineri, la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Sibiu, pentru a participa la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Sibiu, in cadrul caruia a fost ales noul presedinte al organizatiei.

Fostul presedinte al filialei, senatorul Ion Ariton, si-a incheiat mandatul si nu a candidat pentru un nou mandat. Lucrarile sedintei au fost conduse de catre vicepresedintele PDL Sulfina Barbu.

Pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL Sibiu si-au depus candidaturile Raluca Turcan, deputat de Sibiu aflat la al treilea mandat si vicepresedinte al partidului la nivel national si Cristian Bicher, fost presedinte al organizatiei municipale a PDL Sibiu.

In urma exprimarii voturilor delegatilor participanti la lucrarile Consiliului, Raluca Turcan a fost declarata castigatoare, dupa ce a obtinut 369 de voturi “pentru”, in timp ce Cristian Bicher a avut 107 voturi. Potrivit reprezentanţilor PDL Sibiu, zece dintre voturile exprimate au fost anulate.

Sursa foto: botosaneanul.ro