RALUCA TURCAN: Alianta Crestin Liberala este o CONSTRUCTIE pentru ROMANI

Presedintele Aliantei Crestin Liberale (ACL) Sibiu, deputatul RALUCA TURCAN, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ACL este o CONSTRUCTIE pentru ROMANI si in apararea statului de drept in Romania, iar in perioada imediat urmatoare va lansa o campanie de strangere de semnaturi pentru candidatul la Presedintia Romaniei.

“Imi doresc ca Sibiul sa dea semnalul schimbarii in bine pentru romani. ACL este o CONSTRUCTIE pentru oameni, o echipa unita, puternica, responsabila creata pentru a reda Romaniei increderea. ACL propune politici clare pentru o economie sustenabila, pentru a atrage investitori si a crea locuri de munca, pentru a investi in invatamant, in sanatate. Avantajul ACL este ca in teren dreapta va dispune de o structura nationala comparabila cu cea a PSD. De aceea, practic, lupta se va duce intre noi si PSD. Ceilalti care isi spun de dreapta, nu vor face altceva decat sa joace dupa partitura PSD”, a spus RALUCA TURCAN, citata de Agerpres.

Citeste si: IOHANNIS: LUNI vom anunta CANDIDATUL UNIC al ACL pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE

Aceasta a afirmat ca zilnic la sediul ACL Sibiu vin 50 de oameni care semneaza adeziuni si doresc intrarea in partid. “Vin oameni care ne spun ca sunt alaturi de noi in efortul de a scapa tara de Ponta si PSD. Oameni de buna credinta ale caror asteptari au fost inselate de Ponta si PSD. Oameni care s-au prins ca minciuna si disimularea sunt de fapt singura politica a lui Victor Ponta. Trebuie sa ne unim fortele si sa scapam Romania de sub conducerea coruptilor, incompetentilor si demagogilor! Guvernarea PSD inseamna pentru Romania incoerenta, deznadejde, incompetenta si minciuna”, a adaugat RALUCA TURCAN.

Citeste si: Sigla ACL cuprinde insemnele politice ale celor doua partide si simbolul stilizat al unei strangeri de maini

Presedintele ACL Sibiu a criticat Guvernul Ponta, acuzandu-l de coruptie. “Au castigat alegerile din 2012 inseland cetatenii. Au blocat investitiile si au transformat Romania intr-un stat asistential. Au adus coruptia in birourile de la Palatul Victoria. Au promovat in functia de ministru marionete ale greilor PSD. Guvernul PSD a reusit performanta de a nu incheia niciun contract pentru constructia de autostrazi. Au impovarat viata romanilor cu taxe si impozite aberante, precum taxa pe stalp. Au atacat institutiile statului si principiul separatiei puterilor in stat promovand pe banda rulanta ordonante de urgenta. Premierul Ponta este un premier slab, isi ascunde incompetenta sub masca unui orator fara substanta”, a mai spus RALUCA TURCAN.

Sursa foto: epochtimes-romania.com