RALUCA TURCAN: COABITAREA este SIMULATA de premierul mincinos si scandalagiu VICTOR PONTA

RALUCA TURCAN, vicepresedinte PNL,  a declarat joi ca premierul VICTOR PONTA nu este capabil sa coabiteze cu presedintele KLAUS IOHANNIS, deoarece primul ministru este “conflictual si scandalagiu, dar si dependent de minciuna”.

“VICTOR PONTA nu poate COABITA cu presedintele KLAUS IOHANNIS. De aceea, VICTOR PONTA trebuie sa plece din fruntea guvernului. COABITAREA de pana acum a fost simulata de VICTOR PONTA. VICTOR PONTA e CONFLICTUAL si SCANDALAGIU. E DEPENDENT de MINCIUNA. Daca nu minte intr-o zi nu se simte bine. Este singurul lucru pe care stie sa-l faca profesionist. Noroc ca minciuna are picioare scurte. Daca cineva si-a facut cumva vreo iluzie ca VICTOR PONTA a invatat ceva din alegeri, acum il poate vedea pe adevaratul Victor Ponta. Singurul arsenal politic a fost intotdeauna minciuna, dublul limbaj, improscarea cu noroi” afirma liderul liberal RALUCA TURCAN intr-o declaratie remisa joi Mondo News.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS il ataca pe PONTA: Tanarul premier a facut o DECLARATIE foarte GRAVA 

Presedintele KLAUS IOHANNIS a catalogat, joi dimineata, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept “foarte grave, curioase si neadevarate” afirmatiile facute miercuri seara de VICTOR PONTA intr-o emisiune difuzata de postul  B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn.

Declaratiile lui KLAUS IOHANNIS au fost facute dupa ce VICTOR PONTA a afirmat miercuri seara la B1 TV ca are informatii concrete legate de intalniri ale unor liberali cu reprezentanti ai companiei Holzindustrie, el nedorind insa sa spuna numele acelor liberali. Ponta a afirmat ca este convins ca institutiile statului monitorizeaza situatia si vor informa Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) in reuniunea care va analiza si problema Codului Silvic si care a fost programata pentru luna iunie.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Presedintele KLAUS IOHANNIS a fost INFLUENTAT de oameni din PNL in privinta CODULUI SILVIC 

Sursa foto: adevarul.ro