RALUCA TURCAN ii cere DEMISIA lui BANICIOIU in problema CARDURILOR de SANATATE

PNL ii cere ministrului Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU, sa indice vinovatii in situatia privind cardul de sanatate iar in cazul in care nu reuseste sa dea aceste explicatii, sa-si dea demisia, a declarat marti deputata liberala RALUCA TURCAN.

PNL solicita foarte clar ministrului Sanatatii sa puna degetul pe vinovatii care astazi au pus in pericol viata cetatenilor, i-au sfidat si i-au umilit. Daca ministrul Sanatatii nu poate sa ofere aceste explicatii, trebuie sa-si prezinte demisia“, a afirmat TURCAN, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: PNL solicita AUDIEREA presedintelui CNASS in Comisia pentru Sanatate a Camerei

La randul sau, purtatorul de cuvant al deputatilor PNL, CRISTINA POCORA, a precizat ca ministrul Sanatatii a fost invitat luni la grupul liberalilor, iar marti, Nicolae Banicioiu si presedintele CNAS, VASILE CIURCHEA, au fost chemati la audieri in Comisia de sanatate a Camerei Deputatilor.

Le vom cere lamuriri despre situatia de la Casa de Sanatate, despre situatia privind aplicarea cardului de sanatate si trebuie sa ne spuna de ce isi bat joc de un proiect bun si de ce isi bat joc de cetatenii care contribuie la sistemul de sanatate“, a spus POCORA.

CITESTE SI: VASILE CIURCHEA: Sistemul CARDURILOR DE SANATATE nu a fost BLOCAT, a fost doar o INTARZIERE

 Sursa foto www.facebook.com