RALUCA TURCAN: PONTA a aplicat o a doua mare lovitura PSD-ului

Deputatul RALUCA TURCAN, vicepresedinte al Partidului National Liberal (PNL), considera ca, “prin coordonarea votului pentru DAN SOVA, VICTOR PONTA da o a doua mare lovitura PSD dupa pierderea prezidentialelor”.

“Cu VICTOR PONTA la conducere, PSD va pierde alegerile. VICTOR PONTA a ajuns azi cea mai mare piatra de moara de gatul PSD, dupa ADRIAN NASTASE. Daca vrea sa isi salveze partidul, PONTA ar trebui sa DEMISIONEZE”, spune RALUCA TURCAN.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU DESPRE VOTUL IN CAZUL DAN SOVA: ESTE INACCEPTABIL SI EXTREM DE NEDREPT!

Cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea RETINERII si ARESTARII PREVENTIVE a senatorului social-democrat DAN SOVA a fost respinsa, marti, de Senat, dupa reluarea votului in urma deciziei CCR care a declarat neconstitutionala hotararea Camerei Superioare a Parlamentului privind votul exprimat in 25 martie pe acest caz.

Senatorii s-au pronuntat prin vot secret cu bile, in favoarea cererii fiind exprimate 66 de voturi, iar 72 de senatori au votat impotriva retinerii si arestarii. Doua voturi au fost anulate.

CITESTE SI: DAN SOVA, SALVAT din nou de COLEGII din Senat. PNL-UL VA CONTESTA PROCEDURA LA CCR. UPDATE 

Premierul VICTOR PONTA a declarat marti ca nu s-a discutat in PSD despre votul in cazul lui DAN SOVA si ca ceea ce face Senatul in aceasta privinta nu mai are legatura cu justitia, fiind o batalie politica.

“Nu pot sa comentez eu foarte mult ceea ce face Senatul. Din pacate nu mai are nicio legatura cu justitia ce se intampla, e o batalie politica, PNL vrea o chestie, noi nu vrem, nu inteleg de ce… Opozitia in loc sa ne spuna cum ar guverna ei bine, ei ne tot… cu dosarele, dar, intre timp, incep sa mai ramana ei mai putin tot cu dosare, ca asa le plac dosarele pana li se intampla lor, cand li se intampla, nu le mai plac”, a spus VICTOR PONTA la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: adevarul.ro